澳门皇冠官网

2017-11-14 16:06:00 来源: 网络综合
考研网权威发布2018年考研英语完型填空模拟题及答案解析【十二】,澳门皇冠官网2018年考研英语完型填空模拟题及答案解析【十二】相关信息请访问无忧考网考研频道。

【导语】考研英语完形填空部分十分考验学生的词汇量积累和语法运用,是考生最容易失分的题型之一,因而需要日常知识积累和大量的练习相结合,才有达到有效的复习效果。以下是无忧考网为大家整理的《2018年考研英语完型填空模拟题及答案解析【十二】》供您查阅。

A recent parliamentary report blames the government and the food industry for the growth in obesity. The Department of Transport is blamed for not doing enough to__1__facilities for pedestrians and cyclists while__2__ to pressure from motoring organizations representing car users. The Ministry of Education is__3__of selling off school playing fields and not doing enough to__4__adequate facilities for physical education and games. Young people in Britain have become crazy about football(soccer and rugby),but too often as__5__“couch potatoes”。

  The food industry is blamed for promoting junk food to school children and not doing enough to__6__down on sugar,fats and salt in prepared foods. The industry,__7__by the current popularity of the Atkins low-carbohydrate diet,has begun to __8__,but it is trying to protect a huge market and will need to do__9__more if it is to__10__off increased regulation.

  Japan seems less__11__so far by the problem of obesity,__12__ as the Japanese diet becomes increasingly__13__(burgers and doughnuts)the problem will grow. __14__,Japanese cuisine has become highly popular in Britain. It is seen as healthy in a different way from the Mediterranean diet__15__its emphasis on tomatoes and olive oil combined with red wine.

  A fairly small amount of red wine is now__16__as beneficial to the heart,__17__its other encouraging properties. But Britain has to do more to__18__the problems of alcoholism__19__with the binge-drinking culture—including violence and vandalism. Limited consumption of alcohol,as long as it is not__20__with driving,is harmless and possibly beneficial.

  1. [A] stimulate [B] commend [C] promote [D] elevate

  2. [A] submitting [B] subjecting [C] subordinating [D] surrendering

  3. [A] charged [B] denounced [C] scolded [D] accused

  4. [A] assure [B] ensure [C] secure [D] guard

  5. [A] speculating [B] spectating [C] specializing [D] sightseeing

  6. [A] fall [B] get [C] cut [D] bring

  7. [A] stung [B] bitten [C] chewed [D] licked

  8. [A] retort [B] refute [C] respond [D] resolve

  9. [A] abundantly [B] considerably [C] extensively [D] principally

  10. [A] defend [B] beat [C] hold [D] ward

  11. [A] upset [B] affected [C] effected [D] impressed

  12. [A] or [B] for [C] but [D] if

  13. [A] popularized [B] globalized [C] westernized [D] localized

  14. [A] Accordingly[B] Interestingly [C] Surprisingly [D] Strikingly

  15. [A] as [B] on [C] but [D] with

  16. [A] accepted [B] approved [C] assumed [D] acknowledged

  17. [A] but for [B] let alone [C] regardless of [D] much less

  18. [A] cope [B] challenge [C] tackle [D] undertake

  19. [A] matched [B] related [C] united [D] associated

  20. [A] bonded [B] combined [C] merged [D] incorporated

  答案

  1.C 2.A 3.D 4.B 5.B 6.C 7.A 8.C 9.B 10.D

  11.B 12.C 13.C 14.B 15.D 16.A 17. B 18.C 19.D 20.B

  总体分析

  本文主要介绍了英国饮食存在的问题。第一至二段指出,英国政府和食品工业被指责导致肥胖患者的增多。第三段指出,一方面日本饮食因日益西化,肥胖问题变得严重;另一方面,日本饮食在英国很流行,被视为健康饮食。第四段指出适度饮酒对身体有益,但英国要应付的是与过度引酒相关的问题。

  全文翻译

  一份最近的议会报告指责政府和食品工业导致肥胖患者增多。交通部门被指责在促进步行和骑车设施的发展方面做得不够,而且屈从于代表汽车使用者的机动车组织的压力。教育部被指责出卖学校的操场,在保证提供用于体育教学和游戏的充足设施方面做得不够。英国的年轻人为足球和橄榄球而疯狂,但澳门皇冠官网的只是坐在家里看电视的“沙发土豆”。

  食品工业被指控向学生兜售垃圾食品,在减少熟食中糖、脂肪和盐含量方面做得不够。受到目前艾特金斯低碳水化合物饮食潮流的刺激,食品工业已经有所反应,但是它要努力保护一个庞大的市场,而且如果要避开日益增多的规定,它需要做的事情还很多。

  迄今为止,日本看上去受肥胖问题的影响较小,但是随着日本人食谱的日益西化(夹饼和油炸圈饼),问题会变得严重。有趣的是,日式烹饪在英国很流行。它被看作是有别于地中海饮食的另一种健康饮食,后者着重于西红柿和橄榄油以及与之相结合的红酒。

  稍饮红酒现在被认为有利于心脏,更不用说红酒其它令人振奋的品性。但是英国人还需要做许多事情来解决与狂饮文化有关的酗酒问题——包括暴力和破坏行为。有节制的酒类消费,只要不和驾驶行为搭伴,就是无害的并可能是有益的。

2018年考研英语完型填空模拟题及答案解析【十二】】由中国教育网上澳门永利娱乐门户网站无忧考网提供,澳门皇冠官网考研最新信息和免费资源欢迎访问【考研】频道。
相关推荐